Το Ξενοδοχείο


Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο REX 3 αστέρων , είναι από τα γνωστότερα της Καλαμπάκας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με όλες τις διευκολύνσεις και σε σημείο που να επικοινωνεί άμεσα με την πόλη και τα Μετέωρα.

Έχει ανακαινισθεί με τονισμένο το ελληνικό κλασικό του στυλ που αντανακλά σε μπεζ αποχρώσεις και μια κλασική είσοδο που θα βρείτε στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Τα δωμάτια και οι Κοινόχρηστοι χώροι του Ξενοδοχείου μας κλιματίζονται το καλοκαίρι και θερμαίνονται το χειμώνα με καλοριφέρ.

Το Ξενοδοχείο Rex διαθέτει 34 δωμάτια, όλα με το δικό τους προσωπικό μπάνιο με μπανιέρα, τηλεόραση και δορυφορικά κανάλια, μπαλκονι με  θέα προς τα Μετέωρα και ορισμένα με θεά την οροσειρά της Πίνδου.

Στους ανατολικούς βράχους μάλιστα μπορείτε να δείτε τα μοναστήρια του Αγίου Στεφάνου και της Αγίας Τριάδας. Στους βράχους αυτούς γυρίστηκε το 1979 το έργο της σειράς Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο» με πρωταγωνιστές τον Ρότζερ Μουρ και Κάρολ Μπουκέ. Στα δυτικά του ξενοδοχείου μας στέκει περήφανη η οροσειρά της Πίνδου με τον Ασπροπόταμο και τα χωριά του που αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα για τους φίλους του βουνού και της φύσης γενικότερα. Κάτω χαμηλά υπάρχει το ποτάμι Πηνειός.